Старт на Developix.net

Новини около форума

Модератори: ZzZaPyr, Axeny

Старт на Developix.net

Мнениеот man0l » Пет Юли 03, 2009 12:03 pm

Този форум неофициално стартира преди няколко месеца, но сега започнах да го развивам.

Developix.net беше създаден с идея да централизира цялата информация от създаването на един сайт до неговото маркетиране. Тук ще има съвети не само за блогване, оптимизация за търсачки и money making, но и интернет маркетинг, съвети за изграждане на общества около вашият сайт, начини и инструменти за маркетиране на вашите продукти/услуги/сайтове, както и интернет реклама.

Аз, Манол Трендафилов съм автор на няколко блога:

Освен мен, ще има и други автори, които ще пишат невероятните ни статии за Уеб.
Чувствайте се комфортно да пишете статии или да питате въпроси, които ви интересуват.
Виж повече за: Безплатен Affiliate Marketing курс | Оптимизация за търсачки | Манол Трендафилов

Пълно ръководство и съвети за търсене в интернет търсачки като Google и Bing. Това е нашият участник в SEO играта
Аватар
man0l
Site Admin

Re: Старт на Developix.net

Мнениеот Pifa » Съб Юли 04, 2009 9:44 pm

Успех с новия форум!
Аватар
Pifa

Мнениеот Axeny » Нед Юли 05, 2009 6:32 am

И аз най-изкрено пожелавам успех на този проект

Когато се доразвие малко обещавам презентация в блога си

То по принцип презентация(ревю) се прави в началото за да подпомогне идеята на сайта а не след като той вече е развит ;)
Axeny

Мнениеот Tevion » Нед Юли 05, 2009 2:53 pm

Успех с форума :) Само едно- винаги съм се чудела защо по някои форуми не махате/заменяте тва phpbb, леко дразни ;)
Аватар
Tevion

Мнениеот ZzZaPyr » Нед Юли 05, 2009 3:25 pm

Ще се махне. Админа "ангажира" един "дизайнер" ако иска да направи лого. Скоро ще бъде сменено вероятно ;)
Аватар
ZzZaPyr

Мнениеот man0l » Нед Юли 05, 2009 6:14 pm

@Virosss, честно казано, поставихме си цел с Axeny 500 поста за да стартира добре този форум, засега мислим да я следваме, потребителите също може да помагат с въпроси, идеи, защо не и интересни статии :)
Виж повече за: Безплатен Affiliate Marketing курс | Оптимизация за търсачки | Манол Трендафилов

Пълно ръководство и съвети за търсене в интернет търсачки като Google и Bing. Това е нашият участник в SEO играта
Аватар
man0l
Site Admin

Мнениеот Tevion » Нед Юли 05, 2009 8:15 pm

Трудно е в началото, но - темата на форума е добра, и аудитория ще се намери.Дизайна е стандартен, критики може да има много, но по-добре да помагаме с мненията ;) , пък после ще ни се връща, надявам се 8-) :twisted:
Аватар
Tevion

Мнениеот man0l » Нед Юли 05, 2009 9:10 pm

@Tevion надявам се в скоро време да има нов скин дизайна, така, че няма да е задълго :)

А "после ще ни се връща" - идеята е да обменяме опит, услуги, дори и линкове, така, че при самото влизане има 'изгоди' и за двете страни :):)

Аватар
man0l
Site Admin

Мнениеот ZzZaPyr » Пон Юли 06, 2009 12:48 am

Както обича да казва един мой приятел - "Лесно нема". Така че с общи усилия вярвам, че форума ще се разрастне значително. Все пак си мисля, че не трябва да повтаряме грешките на други форуми и да се търсят просто потребители, които нямат интерес от форума. С една дума, по-важно според мен е качеството на темите и дискусиите от колкото на количеството ;)
Аватар
ZzZaPyr

Мнениеот svil4ok » Пон Юли 06, 2009 1:47 am

Успех с форума :)
Ако имате някаква нужда от помощ - свиркайте
www.svil4ok.info || Don't miss the magic of the moment by focusing on whats to come!
Аватар
svil4ok

Следваща

Назад към Новини